Dočasné uzavretie vstupu na Starý cintorín v Žiline z Veľkej okružnej ulice

23.08.2013 Žilina

Žilina 22. 8. 2013 – Mesto Žilina od 15. augusta do 20 októbra dočasne uzavrie vstup na Starý cintorín z Veľkej okružnej ulice (za Jazykovou školou) z dôvodu realizácie stavebných prác na Jazykovej škole. Starý cintorín je naďalej dostupný cez hlavný vchod z Ulice Martina Rázusa (pri Dome smútku v dolnej časti cintorína).

Mesto Žilina informuje verejnosť, že vstup na Starý cintorín z Veľkej okružnej ulice (za Jazykovou školou) bude dočasne uzatvorený z dôvodu realizácie stavebných prác na Jazykovej škole v Žiline, ktorá sa nachádza v jeho blízkosti. Uzavretie tohto vstupu bude trvať do 20. októbra 2013, pokým sa na Jazykovej škole nevymenia okná a nezateplí obvodový strešný plášť budovy.

Mesto Žilina sa za dočasné uzatvorenie vstupu na Starý cintorín ospravedlňuje, ale z dôvodu bezpečnosti návštevníkov cintorína je tento krok nevyhnutný. Starý cintorín je naďalej dostupný cez hlavný vchod z Ulice Martina Rázusa (pri Dome smútku v dolnej časti cintorína). Za pochopenie Mesto Žilina ďakuje.

PhDr. Pavol Čorba
hovorca mesta
 

Vyberte región